HAM projektek, bemutatók:
2015. Január 10. Debrecen Dalido ( Kölcsey központ )

A rendezvényen, a Brassai Szakközépiskolával közösen rádióamatőr bemutató tartottunk.
2015. Március 28. A 4. QRP konferencia / találkozó, kiállítás és börze /


A találkozón HA7NB bemutatta XM1-es kisrádióját
Bemutató előadás hangzott el az ODROID U3 kisszámítógépről, ami nem is "kicsi".


Az előadás anyaga itt letölthetőHA5MA (Laci), megismertte velünk a SOTA alapjait, szükséges alapfelszereléseit és internetes elérhetőségeit.

HA5GY (Pista), előadást tartott a savas akkumulátorokban keletkező "szulfátosodás" megszüntetéséről.


Az előadás anyaga itt letölthetőA Brassai Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola mechatronikus tanulói bemutatátták az általuk készített sűritett levegővel hajtott kisautót, melyet az AUDI, diák konstrukciós versenyére készítettek.

2015 április 1.-én rádióamatőr bemutatót tartottunk a Brassaiban.

Ahol rövid előadás is elhangzott a távíratozás történetéről a perzsa birodalomtól a pár éve megszüntetett indiai postai távírószolgáltatásig.

2015. Június 6-án. Rádióamatőr bemutató a VOKE júniálisán.


HA5GY és HA0ANAHA0ANA

2015. Szeptember 19-én. Bemutatkoztunk a debreceni rádióamatőr találkozón.microMite - BASIC nyelven programozható mikrovezérlő. Nagyon jó!

QRPino - ardunio klónunk...
2015. November 20 - 22. Rádióamatőr bemutatót tartottunk a debreceni VOKE művelődési házban rendezett nemzetközi vasútmodell kiállításon.


HG0DQR és HG0HEXV hívójellel2016. November 25 - 27. Ismét rádióamatőr bemutatót tartottunk a debreceni VOKE művelődési házban rendezett nemzetközi vasútmodell kiállításon.
2016. December 10. Az első 3B ( rádióamatőr Bemutató, Barátkozás és Börze ) összejövetelet tartottuk a debreceni VOKE művelődési házban.

HA0IV Lajos bemutatta új SDR vevőjét és analizátorát, a barátkozáshoz közel 25-en jöttünk össze a környékről ( Karcag, Pűspökladány, Polgár, Ebes, Tiszaújváros ) és Debrecenből, a börze még szerény volt, de majd erősődik. Képek a teljesség igénye nélkül....
A következő 3B időpontok: 2017 Február 4. és Április 15. Te se hagyd ki....
2017. Január 10. - Február 5.

A VOKE kiállításán bemutatjuk néhány amatőr tevékenységünket. Diplomák, versenyeredmények, QSL lapok, mikrovezérlők, kézibillentyűk, stb...